2008.12.11. 06:30| Szerző: En3r6y52

Létrehoztam ezt a külön oldalt a blogon, amit fent a fejlécben a házikó melletti linken lehet elérni (ámbár ha már ezt a szöveget olvasod, nagy valószínűséggel erre már magadtól is rájöttél). Arra gondoltam, hogy legyen egy olyan bejegyzés, amiben nem az adott posthoz, hanem a bloggal kapcsolatosan lehet általánosan hozzászólni.
Tehát itt írhatjátok meg a a bloggal kapcsolatos észrevételeiteket, kéréseiteket, ötleteiteket már persze ha vannak ilyenek.

 |   | 6 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jack Akalóz 2009.09.07. 23:52:52

Szia lenne egy csomó kizárólag a Blagszerkesztéssel kapcsolatos kérdésem. Épp készül az én Blogom és nehezen boldogulok vele. Nem vagyok elég gyakorlott a dologhoz és ami azt illeti a szájbarágós dolgokat sem veszem észre néha-néha.
Szóval, pl érdekelne, hogy nemtudod-e véletlenül, hogy a "Rovatok" menüpont alá hogyan kell bejuttatni a rovatokat :S? Mert ugyan jelzi, hogy a prefix-je "r", de azt kérem hova és milyen zárójelbe, hogy hogy mit merre? :D Aztán az is érdekelne, hogy hogyan vetted ki a Szólj hozzá menüpontot egy-egy bejegyzés alól? Merthát csak akkor tudok nálad hozzászólni, ha rákattintok a kommentek menüpontra.
És ha ez mind még nem lenne elég, akkor azzal is problémám van, hogy a linkeket nem teszi ki a menübe... Nemtom ott mit szúrok el, annak a folyamatát is kérlek írd le.

Csak akkor válaszolj, ha épp ráérsz, tudom sokat kérdeztem, és így nem kötelezlek rá, hogy rárobbanj és segíts. Természetesen minden választ köszönök. Amúgy az RPG.hu-t olvasgatva tévedtem az blogodra.
Előre is köszönöm.

En3r6y52 · http://www.mini-world.hu 2009.09.08. 10:03:35

Szia!

Az első kérdésedre nem tudok válaszolni, mert én azt a Rovatok dobozt még nem használtam. Nem is tudom mi az. Talán valaki informáltabb majd hozzászól ezűgyben.
A második kérdésedre a válasz az, hogy sehogy. Ez úgy működik, hogy amíg nem kommentelte senki az adott bejegyzést, addig a Szólj hozzá! ferírat látszik, de amit valaki már hozzászólt, akkor a kommentek száma jelenik meg. Úgy gondolom ez a legtöbb helyen így van, ez egy megszokott forma a blogokon és máshol is.
A linkeknél az lehet a gond, hogy nem állítod be rendesen a dobozt. Ha fel vannak véve a linkek a linkek menüpont alatt, és azok éles publikusak is, akkor a Linkblog dobozban kellene állítgatnod, hogy mi is jelenjen meg (jó kategória van-e pl. megjelőlve).

Jack Akalóz 2009.09.08. 18:41:42

Szia!
Köszi a gyors reakciókat! A linkeket valóban nem választottam ki, hogy melyik almappából válogassa (linkblog, stb). Megvan és működik.

Viszont, ha nincs ellene kérdezősködnék még, mert tovább bővült a problémáim tára. A linkek betűmérete túl nagy, és stílusa sem tetszik. Ezt hol lehet átállítani?
A rovatok-kal kapcsolatos kérdésem rövidesen megválaszolásra kerül, ha minden igaz, és akkor azt itt szívesen megosztom mindenkivel.
Tisztelettel Jack.

Knarloc 2010.10.01. 10:13:34

Sziasztok!

Az "Acéltemplomosok" csapata rendezett Warhammer 40000 kiállítást a Dunaújvárosi Főiskolán a 2010/2011-es félévben.
Ti vagytok azok?
Ha nem, nem tudjátok megmondani, hogy hol tudok velük kapcsolatot felvenni?
Köszönöm szépen!

Knarloc 2010.10.01. 11:03:57

Sziasztok!
Ezen az e-mail címen érhettek el: ktanulo@citromail.hu
Segítségeteket nagyon szépen köszönöm!

betula pendula 2012.01.06. 16:33:13

Hahó!
Nem tudná valamelyikőtök megmondani hogy hol tudok figurafestéshez megfelelő eszközöket és festéket beszerezni?
süti beállítások módosítása