2007.11.25. 15:28| Szerző: En3r6y52
Ma sikerült befejeznem az armourert. Így már biztos, hogy tudok valamivel indulni a GD-n. Viszont ha addig sikerül még a Bombardiert is befejeznem, akkor már csak az lesz a kérdés, hogy melyiket melyik kategóriában indítsam.
Maga a figura már tegnap elkészült, és ma festettem ki a talpat. Tegnap a lakkozás után nagyon mérges és szomorú lettem, mert nagyon elrontottam a fújást. Néhol iszonyat sokat sikerült a matt lakkból fújnom rá :(. Reménykedtem benne, hogy majd a végső száradásnál valamennyire helyrejön, és ez szerencsére úgy ahogy be is jött. Ma már sokkal jobban nézett ki a figura. A képeken annyira nem is jön át a hiba, de élőben azért látszik sajnos.
Ma a festésről nem írok semmit. Még egy cikket írok majd, amiben leírom a base készítését és festését.

A CMON-on is pontozhatjátok a figurát, és hamarosan a MW-re is kikerül majd a kép.

 |   | 3 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

part 2007.11.25. 20:13:59

Ahogy már tegnap is mondtam, pompásan sikerült a kis gnóm!:)
Brávó!

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2007.11.28. 13:33:15

Nekem is nagyon tetszik, teljesen profi munka. Kellemesek, természetesek a színei, finom és részletgazdag a festés, jól átjön az NMM. Talán az üllő hátoldala lehetne valahogy jobb, valami nem stimmel vele, de nem igazán tudom megfogni, hogy mi. Jó a talpa is, látványos, de nem vonja el nagyon a figyelmet a figuráról.

tzs-007 · http://glaskugel.hu 2007.12.17. 09:59:54

srácok, ez nagyon profi cucc. nem csak a figukra gondolok, hanem a blogra, végre egy olyan blog amit tényleg ÉRTELMESEN használnak arra amire kell... amúgy jó lenne egy API a szélre ami beszedi a CMON linkeket szavazáshoz vagy ilyesmi... respekt!
süti beállítások módosítása