2007.11.20. 15:37| Szerző: En3r6y52
A hétvégén az Armourer üllőjét festettem ki, valamint megcsináltam a kard másik oldalát. Újrafestettem a kard keresztvasának arany színét is, talán kicsit jobb lett így. Többen szóltatok, hogy nem az igazi.
Most csak két színt használtam az aranyhoz. VMC Goldbrown-al alapoztam, majd ezt világosítottam VGC Skull White-al. A pengét a már lentebb írt módon festettem meg a másik oldalon is.


Az üllőhöz is csak három színt használtam. Azaz a harmadik a rozsda, amint jól felhígított VMC Orange Brown-al festettem. Inkább csak a mélyedésekbe, szegecsek köré használtam. Egy egész kicsit festettem a sima felületekre is.
Az üllő alap színe a VMC Dark Sea Blue volt ezt világosítottam Skull White-al, nagyon apró lépésekben adagolva.


Lealapoztam feketére a talpat is. Ha esetleg valakit érdekel, akkor leírom, hogy miként is készült részletesen. Erről sajnos csak vakus képem van, mert nem akartam előszedni az állványt.

 |   | 2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Api 2007.11.23. 17:59:55

Nagyon tetszik az armourer :) - a kard keresztvas és gomb a 2. verzióban sokkal jobb ! ( Szvsz ).
És persze, hogy érdekelne miként készítetted a base-t !

part 2007.11.24. 13:09:45

Jó lett!
A talpra van ötletem, szerintem gyurmába nyomkodtad a mintákat és azt kiöntötted valamivel, gipsz vagy műgyanta jöhet szóba, esetleg valami lágy putty:)
süti beállítások módosítása