2007.11.10. 20:09| Szerző: En3r6y52
Folytattam az armourert, néhány kisebb részlettel. A páncélja díszeivel, könyökvédő, nyaklánc, stb. Leírom milyen színeket használtam az egyes részekhez.

Páncél díszei, könyökvédők, kalapácsfej: Ezek egy része már le volt alapozva, a többire most vittem fel az alapszínt, ami a VMC Luftwaffe Uniform festék volt.
Ezt világosítottam először az alapszín és VMC Dark Blue Grey kb. 1:1 arányú keverékével, majd tiszta Dark Blue Grey következett. Ezután a Dark Blue Grey-t kevertem VGC Skull White-al. A végén pedig tiszta Skull White-al festettem a csillanásokat.

Nyaklánc (gyűrű): Alapszínek a VMC Goldbrown használtam, majd ezt világosítottam VGC Skull White-al. Ezután híg Goldbrown-al kicsit visszasötétítettem. A sötétebb részeinél Goldbrown és VGC Beasty Brown keverékét használtam.

Nyaklánc (szíj): Alapszínek a VGC Dark Fleshtone-t fogtam, majd ezt egy kis VMC Orange Brown-al világosítottam. Sötétítésre a VMC Luftwaffe Uniform-ot használtam. Itt nem kevertem semmit, csak híg festékeket használtam, hogy ne takarjon 100%-osan.

Felvittem még alapszínek, a páncél egyes díszeihez, a VMC Dark Yellow színt, valamint a kalapács tartójához a VMC USA Uniform színt.

A szokásos képek:
 |   | 2 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2007.11.12. 15:08:23

Hát ehhez is csak azt tudom mondani, hogy nagyon állat lett. A színek is tetszenek és a festés is nagyon szép, egyenletes. Ütős figura lesz, az biztos :-)

part 2007.11.14. 14:51:49

A lávaszerű penge nekem kifejezetten tetszik, de a másik is jól sikerült.
Szépek az átmenetek, kíváncsi vagyok a végtermékre!:)
süti beállítások módosítása