2007.11.11. 11:22| Szerző: En3r6y52
Ma folytattam az Armourer kardját. A pengéjét festettem meg. Sokat gondolkodtam azon, hogy milyen legyen. Első terv az egy lávaszerű penge volt, de úgy gondoltam, hogy nem fog igazán passzolni a figurához.
Itt egy kép a lávás ötlet próbafestéséről:


Ezt az ötletet ma elvetettem, és kitaláltam egy másfajta festést:



A következő színeket használtam hozzá:
Három alapszínt vittem fel. A penge alsó felét VMC Dark Blue Grey-el festettem, majd a 3/4-éig VGC Dark Fleshtone, végül a legfelső negyedet VMC Luftwaffe Uniform-al festettem.
Ezt a három színt egymás keverésével először finoman összemostam, majd a Dark Fleshtone és a Luftwaffe Uniform találkozásánál, hol egyik színhez, hol a másikhoz, hol a keverékükhöz GW Liche Purple-t keverve egy lilás színt adtam hozzá.
A Dark Fleshtone és a Dark Blue Grey festékek különböző keveréseivel megcsináltam a kiemelkedő részeket és a lefelé elnyúló barnás részt (ide volt, hogy kis Lich Purple-t is kevertem).
A penge alsó felét, valamint a csillanások felé Dark Blue Grey és VMC Light Grey keverékkel világosítottam. Majd Dark Blue Grey + VGC Skull White keverékkel folytattam. Legvégűl egy kis tiszta Skull White-al csináltam meg a csillanásokat.
Ezek után néhol nagyon híg VMC USA Uniform wash-el finoman bemostam.
 |   | 1 komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

St4rk · http://hamburger.blog.hu/ 2007.11.12. 15:06:23

Jobb lett sokkal a második szerintem. A lávás ötlet se rossz, de a megvalósítás nem lett olyan meggyőző, mint a másodiké.

Az óarany (vagy milyen) keresztvastól eltekintve, ami félkésznek tűnik számomra, nagyon állat lett :-)
süti beállítások módosítása