2007.06.19. 15:08| Szerző: En3r6y52
Itt egy másik félig kész figurám. Őt a napokban festegetem, így valószínű, hogy mostanában róla lesz itt is szó.
Tegnap a puskájának a csövét festettem lámpafénynél. Ez azért lényeges, mert nem szeretek lámpa mellett festeni, mert nem látom rendesen mit is csinálok. Féltem is, hogy nem lesz jó, de az elkészült képek alapján nem lett annyira rossz. Van még mit azért javítani rajta. Ma világosban is megnéztem és annyira nem tetszik élőben mint a fényképen. Ettől függetlenül, lehet, hogy komolyabban nem nyúlok hozzá.

A következő színeket használtam hozzá:

Az alapja az (GW) Boltgun Metal, mint minden fémnek, amit festettem rajta. Ez egy jó alapot ad a fémes színeknek mind fehér, mind fekete alapozásra felvive.
Azután (VGC) Dark Fleshtone washt vittem fel finoman a cső alsó részére, egyre többet lefelé, valamint az élekhez, szegecsekhez stb. Nem az igazi ez a szín, de nem volt más itthon. Kicsit jó lett volna valami pirosabb. Próbáltam is keverni hozzá, (VMC) Red-et, de nem lett az igazi.
Majd jött még egy fajta wash (VMC) Luftwaffe Uniform WWII. Ezzel is szinte átmentem az egész  alsó (árnyékosabb) részen, az éleket, szegecsek közvetlen közelét éppencsak érintve. Ez egy olyan matt hatást ad a fémnek, amitől talán fényképezni is könnyebb lesz majd.
Jöttek a highlightok, amikből sokat nem alkalmaztam. Valahogy nem tünt az előző procedura után indokoltnak. A cső felső részén használtam egy kis (GW) Chainmailt, és egy nagyon kevés (GW) Mithril Silvert.
Aztán az egészen nagyon finoman átmentem (VMC) Smoke-al, de ez szinte észrevehetetlen.

 |   | Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.